1000 musiker, 1 låt.

Hur coolt är inte detta? Italienarna imponerar, älskar att det dessutom är Learn To Fly med mitt favoritband Foo Fighters som dem spelar. Deras syfte var att både slå ett världsrekord och få Foo Fighters att komma till Cesana, och klart att Mr Nice Guy aka Dave Grohl säger i ett videoklipp på italienska att dem kommer dit. Önskar nästan att jag hade vart italienare och kunnat närvara på detta, ser fruktansvärt kul ut och kan ju hela låten utantill och innan! Kan inte någon i Sverige arrangera något likadant, fast med annan låt av Foo Fighters?
 

WSR Street Meet

Efter att ha legat sjuk i en vecka och haft den nog värsta helgen på väldigt länge, så kände jag att jag behövde komma iväg lite. Som tur var så kom Amanda och Oscar till min räddning, och vi åkte till Värnamo på bilträff. Det var ganska trevligt faktiskt, trots att det var väldigt mycket folk och packat med bilar så upplevde jag att allt gick lugnt och fint till, inga tråkigheter hände och det sköttes snyggt. Jag har dock tappat rösten sen ett par dagar tillbaka, det gick verkligen inte att höra vad jag sa överhuvudtaget och pratade jag högre så hörde man bara mindre. Men det var en trevlig kväll med massa fina bilar och skön musik!
 
Lånad bild av Sandra (hoppas det är okej om du ser detta!), den blå smurfen i den blå Hondan är jag.
 

Om mig:
Jonna heter jag, 18-åring bosatt i Borås som läser mitt sista år på gymnasiet i höst. Jag är en mångsidig person som är intresserad av allt möjligt och har väldigt mycket på gång, och det är tänkt att jag ska försöka samla ner alla mina idéer och tankar ihop med händelser i mitt liv här på den här bloggen. Skriver om det som faller mig in helt enkelt, but I hope you'll enjoy it!
RSS 2.0