Tjääänare.

Jo men visst, då vart jag tillbaka med en blogg. Jag vet inte om det är för att jag är sjuk sen snart en vecka tillbaka och är rastlös, eller för att jag vill ha ett ställe där jag kan tjöta och visa bilder hur mycket jag vill. Oavsett vilket så ville mina skrivarglada fingrar helt enkelt ha en plats där jag kan släppa loss och där de som är intresserade kan kolla/läsa och de som inte är intresserade slipper till skillnad från om man uttrycker sig och uppdaterar utförligt på exempelvis Facebook eller andra sociala medier.
 
Utöver vardagsskit och mycket foton så kommer jag skriva om sånt som intresserar mig, men det kan vara vad som helst i vissa perioder utöver de ''fasta'' intressen jag har (skapande, kreativitet, djur, foto och musik). Men om ni förbereder er för det värsta så kan det ju inte bli för illa, right?
 
Väldigt mycket tankar och åsikter går genom mitt huvud varje dag, och när jag väl ska prata om ett ämne så skriver jag gärna utförligt och mycket, nu ligger jag dessutom sjuk och det händer inte så mycket i mitt liv mer än att jag för tillfället försöker få tillbaka min tappade röst och bli kvitt min förkylning. Men häng kvar, jag har inlägg som ligger och ruvar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Om mig:
Jonna heter jag, 18-åring bosatt i Borås som läser mitt sista år på gymnasiet i höst. Jag är en mångsidig person som är intresserad av allt möjligt och har väldigt mycket på gång, och det är tänkt att jag ska försöka samla ner alla mina idéer och tankar ihop med händelser i mitt liv här på den här bloggen. Skriver om det som faller mig in helt enkelt, but I hope you'll enjoy it!
RSS 2.0